Τί είναι το SQL?

Το SQL είναι μια γλώσσα προγραμματισμού ειδικού σκοπού, σχεδιασμένη να χειρίζεται δεδομένα σε ένα σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων.

Στο E-space επιλέγουμε ανάμεσα σε διαφορετικές εκδόσεις Microsoft SQL Server, καθώς ανταποκρίνονται σε διαφορετικό όγκο και τύπο λειτουργίας της επιχείρησης
και καλύπτουν εξίσου αποτελεσματικά μικρές εφαρμογές ενός υπολογιστή ή μεγάλες εφαρμογές που απαιτούν λειτουργία στο Internet με πολαπλούς ταυτόχρονους χρήστες.

Έως τώρα οι περισσότερες επιχειρήσεις όφειλαν να έχουν δικό τους server, να συντηρούν εξοπλισμό, να αναβαθμίζουν τα λογισμικά καθώς και να παίρνουν αντίγραφα ασφαλείας. Όχι πια!

Το E-Space προσφέρουμε απλές αλλά αποτελεσματικές λύσεις cloud όπως φιλοξενία Exchange Server, προστασία από ιούς, VoIP solutions, και αντίγραφα ασφαλείας.

  • Ο Microsoft SQL Server αποτελεί κορυφαία τεχνολογία βάσης δεδομένων στην αγορά με κύριο σκοπό την αποθήκευση και την ανάκτηση δεδομένων τα οποία ζητούνται από άλλες εφαρμογές οι οποίες εκτελούνται στον ίδιο ή διαφορετικό υπολογιστή.

  • Υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών επεξεργασίας συναλλαγών, επιχειρηματικών πληροφοριών και αναλύσεων σε εταιρικά περιβάλλοντα πληροφορικής.